Over ons

Sparkle & Dream is opgericht door Sandy Langstraat. Sandy heeft zelf altijd op nationaal niveau geturnd en is opgenomen geweest in de Jong Oranje Talent selectie. Al snel voegde haar zus Michelle Langstraat zich bij Sparkle & Dream als helper waar nodig. Doordat zij zelf al ruim 18 jaar actief is als trainster en training geeft aan turnsters op nationaal niveau, kon zij mee sparren over wat de doelgroep nodig had. Zelf heeft zij voor die tijd ook altijd geturnd en dus wilde zij hierin wel de hulp bieden aan Sandy, maar niet voorop staan. De club en turnsters waar zij actief is, staan op nummer 1, dit avontuur mocht niet ten koste gaan van wedstrijden of vragen op de wedstrijdvloer, zij wilde echt trainster blijven. Al snel bleek dit gemakkelijk te combineren en Michelle voegde zich als mede-eigenaresse bij Sandy in Sparkle&Dream. Een zussen droom die uitkwam, naast beide een eigen webshop nu een gezamenlijk turnpakjes merk!

Al snel groeide Sandy haar andere webshop zo hard, waardoor zij de tijd en energie die nodig is voor Sparkle&Dream, niet meer kon opbrengen. Met pijn in haar hart (en een traantje) is zij dan ook in oktober 2020 gestopt als mede-eigenaresse.  Michelle heeft dit direct samen met de medewerksters van haar andere webshop opgepakt en werkt sinds dat moment naar een merk wat staat voor kwalitatief goede en unieke turnpakjes voor een betaalbare prijs! Daarnaast is de webshop naast shirts/hoodies/leggings aan het uitbreiden qua turn gerelateerde artikelen. We hopen zo uiteindelijk het alles-in-een concept te kunnen gaan bieden!

Dit wordt ontzettend goed ontvangen in Nederland en Belgie, de persoonlijke service zorgt ervoor dat wij inmiddels ook vele clubs snel en goed hebben kunnen helpen met het ontwerpen en realiseren van hun clubpakjes. Ons designteam staat voor je klaar om jullie droompakje te maken!

Maak hieronder ook kennis met onze getalenteerde ontwerpers die dagelijks de tofste ontwerpen maken! 

Comments are closed.