ONTWERPACTIE –  WIN JOUW EIGEN TURNPAKJE!

Je kan nu jouw eigen ontworpen turnpakje winnen bij Sparkle & Dream. Alles kan en is mogelijk! Van mystic glitterstof, tot sublimatie print, lycra, mesh en verschillende maten en soorten steentjes.

SPELREGELS
Download de afbeelding onderaan deze pagina en ontwerp jouw turnpakje, het turnpakje mag met/of zonder mouwen zijn en volledig naar wens worden ingekleurd. Wil jij liever op een andere creatieve manier jouw pakje ontwerpen? Dat kan! Als het voor ons maar duidelijk is hoe het pakje eruit moet komen te zien.
– Stuur jouw pakje vóór 3 januari 2021 in per mail naar info@sparkleanddream.nl met in het onderwerp ‘Ontwerpwedstrijd’. In de mail graag ook even je voor- en achternaam en leeftijd vermelden en eventuele extra opmerkingen of instructies over de kleuren en stoffen. En uiteraard de maat van jouw turnpakje!
– De winnaar/winnares ontvangt zijn/haar pakje in de maat, stof en kleur naar keuze zoals het ontwerp.
– Het winnende ontwerp maken wij bekend via onze Social Media kanalen en je ontvangt van ons persoonlijk bericht voor 31-01-2021, ook zal het pakje opgenomen worden bij ons in de collectie en jouw naam krijgen!
De tweede t/m vijfde plaats winnen 50% korting op hun zelf ontworpen pakje
Je kan zoveel ontwerpen insturen als je wilt.
– Door mee te doen geef je Sparkle & Dream toestemming om jouw ontwerp te gebruiken voor eventuele nieuwe collecties en productie.

 

Comments are closed.