Clubpakjes

Sparkle & Dream biedt een tal aan mogelijkheden voor verenigingen om een verenigingspakje te kiezen. Pakjes zonder mouw zijn al mogelijk vanaf €29,- en met lange mouw heb je al een basis pakje vanaf €45. Al onze pakjes worden in een fabriek gemaakt, waardoor we kwaliteit kunnen waarborgen. Wat wij naast kwaliteit het allerbelangrijkst vinden is dat het gevoel goed is en de prijs zoals jullie in gedachte hebben.

 

Stap 1: De opties

Geheel vrijblijvend kun je een aanvraag doen en bieden wij de volgende mogelijkheden:

1. Je mag een eigen ontwerp indienen. Heb je geen verstand van het ontwerpen van turnpakjes? GEEN probleem, wij maken geheel KOSTELOOS samen met jou een ontwerp op basis van jullie voorkeuren en blijven deze aanpassen tot die geheel naar wens is. Wij zijn er van overtuigd dat we er samen uit gaan komen en rekenen daardoor ook geen ontwerpkosten. We hebben dan ook altijd verschillende ontwerpen liggen waardoor snel schakelen ook mogelijk is. Mocht het ons onverhoopt niet lukken er samen uit te komen, sta je als club natuurlijk vrij een ander merk te contacteren.

2. Je kunt als club kiezen uit onze standaard pakjes.
– Alle pakjes van Sparkle & Dream kunnen als verenigingspakje gekozen worden
– Pakjes met mouwen kunnen ook zonder mouwen gemaakt worden en andersom
– Alle stoffen kunnen worden aangepast
– Alle kleuren kunnen worden aangepast
– Extra steentjes kunnen worden toegevoegd of patronen aangepast

Wat bieden wij bij beide opties:
– De keuze uit verschillende stoffen zoals: lycra, mystic glitterstof, gaas, gevoerd gaas en velours (andere stoffen op aanvraag)
– Kleurkeuze, naast standaard kleuren zijn er door de nieuwe print technieken duizenden kleuren waaruit gekozen kan worden
– Steentjes in hoge kwaliteit in 20+ verschillende kleuren en maten, daarnaast is het ook mogelijk om voor Swarovski te kiezen
– Geen minimum aantallen, WEL korting, meer pakjes is meer korting
– Altijd jarenlang eenvoudig bijbestellen mogelijk via de club of rechtstreeks via ons, prijs blijft hetzelfde
– Scherpe prijzen voor een kwalitatief perfect pakje met luxe uitstraling
– De pakjes worden in een fabriek gemaakt waardoor de kwaliteit goed is en goed blijft
– Naast pakjes leveren wij ook scrunchies, broekjes, leggings, truien, t-shirts en sporttassen voor verenigingen. Deze worden met hoge korting aangeboden indien jouw vereniging kiest voor Sparkle&Dream.

 

Stap 2: Het ontwerp is definitief 

Als het pakje helemaal naar wens is hebben wij opnieuw 2 opties:

1. We maken een proefpakje, deze levertijd is afhankelijk van het moment van bestellen. Wij zorgen dat deze samen met de paspakjes jullie kant op komt en passen waar nodig aan tot het definitieve model. Daarna zal de levertijd afhankelijk zijn van het aantal, het moment van bestellen en de complexiteit van het pakje.

2. We maken direct de definitieve pakjes. Dit is voor standaard pakjes de snelste oplossing, het model kan al gezien worden voordat de definitieve kleuren en maten doorgegeven worden. Hierdoor kunnen wij heel snel schakelen en zal de levertijd na bestelling 4-6 weken duren (afhankelijk van het aantal en de complexiteit van het pakje).

 

Extra optie: LAST MINUTE ORDERS

Het kan voorkomen dat een club, om welke reden dan ook, heel veel haast heeft en snel verenigingspakjes nodig heeft. Hierin kunnen wij ook meedenken, denk hierbij aan standaard voorraad of een spoedbestelling. Dit zal in 1-6 weken te realiseren zijn.