Clubpakjes

Sparkle & Dream biedt een tal aan mogelijkheden voor verenigingen om een verenigingspakje te kiezen. Pakjes zonder mouw zijn al mogelijk vanaf €37,50 en met lange mouw heb je al een basis pakje vanaf €65,-. Al onze pakjes worden in een fabriek gemaakt, waardoor we kwaliteit kunnen waarborgen. Wat wij naast kwaliteit het allerbelangrijkst vinden is dat het gevoel goed is en de prijs zoals jullie in gedachte hebben. Hier kun je pakjes vinden die we speciaal voor clubs gemaakt hebben in het verleden.

Stap 1: de opties

Geheel vrijblijvend kun je een aanvraag doen en bieden wij de volgende mogelijkheden:

1. Je mag een eigen ontwerp indienen. Heb je geen verstand van het ontwerpen van turnpakjes? GEEN probleem, wij maken geheel KOSTELOOS samen met jou een ontwerp op basis van jullie voorkeuren en blijven deze aanpassen tot die geheel naar wens is. Ook hebben we een clubcatalogus waar meer dan 100 pakjes in staan, je kunt deze standaard nemen maar ook de verschillende pakjes combineren tot jullie droompakje. Als jullie er 1 uit deze catalogus kiezen zal deze daarna ook verdwijnen uit de clubcatalogus (indien gewenst), waardoor jullie compleet uniek zijn. Wij zijn er van overtuigd dat we er samen uit gaan komen en rekenen daardoor ook geen ontwerpkosten. We hebben dan ook altijd verschillende ontwerpen liggen waardoor snel schakelen ook mogelijk is. Mocht het ons onverhoopt niet lukken er samen uit te komen, sta je als club natuurlijk vrij een ander merk te contacteren. Let wel op: de pakjes uit de clubcatalogus mogen NIET meegenomen worden naar een ander merk, maar dit is vanzelfsprekend denken we:).

2. Je kunt als club kiezen uit onze standaard pakjes uit de collectie.
– Alle pakjes van Sparkle & Dream kunnen als verenigingspakje gekozen worden
– Zie ook de clubcatalogus voor 300+ nieuwe ontwerpen
– Pakjes met mouwen kunnen ook zonder mouwen gemaakt worden en andersom
– Alle stoffen kunnen worden aangepast
– Alle kleuren kunnen worden aangepast
– Extra steentjes kunnen worden toegevoegd of patronen aangepast

Wat bieden wij bij beide opties:
– Geen minimum aantallen voor onze collectiepakjes, WEL korting, meer pakjes is meer korting.
– Bij een minimum aantal van 25 turnpakjes kunnen we kijken naar een gepersonaliseerd turnpak- De keuze uit verschillende stoffen zoals: lycra, mystic glitterstof, gaas, gevoerd gaas en velours (andere stoffen op aanvraag)
– Altijd jarenlang (zonder limiet) eenvoudig bijbestellen mogelijk via de club of rechtstreeks via ons, prijs blijft hetzelfde, aantallen maken niets uit
– Kleurkeuze, naast standaard kleuren zijn er door de nieuwe print technieken duizenden kleuren waaruit gekozen kan worden
– Steentjes in hoge kwaliteit in 20+ verschillende kleuren en maten, daarnaast is het ook mogelijk om voor Swarovski te kiezen
– GRATIS aanpassing van turnpakjes bij verschillende turnsters, zodat ze altijd mooi aansluiten en bij iedereen goed vallen, denk hierbij aan een lange smalle turnster die qua lengte een maat groter nodig heeft, of een brede turnster die qua breedte een grotere maat nodig heeft.
– Scherpe prijzen voor een kwalitatief perfect pakje met luxe uitstraling
– De pakjes worden in een fabriek gemaakt waardoor de kwaliteit goed is en goed blijft
– Standaard clubkorting voor al jullie leden, die zij individueel kunnen gebruiken, waardoor zij komende 3 jaar korting krijgen op alles in de webshop
– Naast pakjes leveren wij ook scrunchies, broekjes, leggings, truien, t-shirts en sporttassen voor verenigingen. Deze worden met hoge korting aangeboden indien jouw vereniging kiest voor Sparkle&Dream.

Stap 2: het ontwerp is definitief 

Als het pakje helemaal naar wens is hebben wij opnieuw 2 opties:

1. We maken een proefpakje, deze levertijd zal ongeveer 8-10 weken na besteldatum bij ons binnen zijn. Let op: Dit is alleen mogelijk vanaf een afname van 75 stuks. Wij zorgen dat deze samen met de paspakjes jullie kant op komt en passen waar nodig aan tot het definitieve model. Daarna zal het opnieuw 8-10 weken duren (afhankelijk van het aantal en de complexiteit van het pakje), tot de definitieve turnpakjes bij ons binnen zullen zijn.

2. We maken direct de definitieve pakjes. Dit is voor standaard pakjes de snelste oplossing, het model kan al gezien worden voordat de definitieve kleuren en maten doorgegeven worden. Hierdoor kunnen wij heel snel schakelen en zal de levertijd na bestelling 8-10 weken duren (afhankelijk van het aantal en de complexiteit van het pakje). Tussen september en december is het het drukst met de clubbestellingen. Hier hanteren wij een levertijd van 12-14 weken. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Extra optie: LAST MINUTE ORDERS

Het kan voorkomen dat een club, om welke reden dan ook, heel veel haast heeft en snel verenigingspakjes nodig heeft. Hierin kunnen wij ook meedenken, denk hierbij aan standaard voorraad of een spoedbestelling. Dit zal in 1-6 weken te realiseren zijn.

    • Sparkle & Dream
    • Van Voorst tot Voorststraat 65A
    • 5262 AM Vught
    • info@sparkleanddream.nl
    • 06 - 40 77 14 02