Garantie

Sparkle & Dream staat voor hoge kwaliteit turnkleding, maar helaas kan het voorkomen dat een van de artikelen van Sparkle & Dream een fabricagefout bevat. Sparkle & Dream biedt 3 maanden garantie op de door ons geleverde artikelen, deze 3 maanden gaan in op de dag van de bestelling (orderdatum).

Een fabricagefout is een beschadiging aan een artikel welke NIET is ontstaan door onderstaande factoren:
– Onjuist gebruik (het verwijderen van draden, labels e,d.)
– Normale slijtage (pilling van pakjes, vervaging van stoffen, dunner worden van materiaal, verliezen van glans van de stof en vlekken)
– Slecht onderhoud zoals niet in de wasmachine na ieder gebruik (zie onze pagina voor was- en onderhoudsinstructies)
– Doorloop van kleur (bij bijvoorbeeld pakjes waar een combinatie is van lichte en donkere stoffen, of verschil tussen turnpakje en turnbroekje)

Let op dat bij bepaalde stoffen, zoals geprint lycra en foliestof, het sneller gebeurt dat de stof vervaagd, dan een pakje van effen mystic of lycra. Bij de geprinte stoffen gebeurd dit op wit effen lycra of glitter stof waardoor sneller beschadigingen optreden bij gebruik. Helaas kunnen we daarop GEEN garantie bieden. Dit zijn de eigenschappen van geprint glitter stof en het geprinte lycra. Daarnaast kan het zo zijn dat bij mystic glitter stof de glanslaag verdwijnt.

Om beroep te doen op je garantie, willen we vragen om allereerst duidelijke foto’s te sturen waarop de fabricagefout te zien is naar info@sparkleanddream.nl. In de begeleidende tekst moet duidelijk een ordernummer vermeld staan en een omschrijving van de klacht. Deze dient binnen 5 dagen na ontvangst van je bestelling bij ons binnen te zijn. Wij zullen deze klacht binnen de termijn van 14 dagen in behandeling nemen en indien nodig vragen om het pakje aan ons retour te sturen.

Let op: gebruikte kleding die niet gewassen is, kunnen wij helaas niet aannemen en je bent dan zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten om de kleding retour te ontvangen.

Voor meer informatie, verwijzen we je graag door naar onze was- en onderhoudsinstructies en de algemene voorwaarden. Bij aankoop van artikelen bij Sparkle & Dream wordt er automatisch akkoord gegeven op bovenstaande.

  • Sparkle & Dream
  • Van Voorst tot Voorststraat 65A
  • 5262 AM Vught
  • info@sparkleanddream.nl
  • 06 - 40 77 14 02