Clubcatalogus

Op deze pagina kun je alle direct beschikbare clubpakjes vinden. Deze ontwerpen zijn ontworpen in 2022 en nog steeds beschikbaar. Uiteraard is het mogelijk om aanpassingen te doen zowel in stoffen, kleuren, patronen, steentjes en details. Alle pakjes zijn te produceren met en zonder mouw. Zonder mouw zijn pakjes verkrijgbaar vanaf 35 euro in een basis model zonder steentjes en met mouw vanaf 50 euro in een basis model zonder steentjes.

Heb je interesse? Stuur ons een e-mail: clubs@sparkleanddream.nl of whatsapp/bel ons +31 6 54 674 624 voor meer informatie. Kies jij als club een pakje en wil je niet dat andere clubs dezelfde nemen, zal deze daarna in overleg direct uit de clubcatalogus verdwijnen. Let wel op: we vertrouwen erop dat je deze ontwerpen niet bij een andere leverancier laat maken, maar dat spreekt voor zich:)..

Zit er niets voor je bij? Wij designen samen met jou KOSTELOOS, jullie droompakje. You dream it, we make it!

Onder het kopje info&aanvraag kun je alle antwoorden vinden op veelgestelde vragen en de werkwijze terug vinden.

Naast de catalogussen kun je op deze pagina alle pakjes vinden die we afgelopen jaren voor clubs gemaakt hebben, zodat je een impressie krijgt hoe een pakje ’tot leven komt’ vanaf een tekening.

    • Sparkle & Dream
    • Van Voorst tot Voorststraat 65A
    • 5262 AM Vught
    • info@sparkleanddream.nl
    • 06 - 40 77 14 02