Teamkleding

Naast clubpakjes of trainingspakjes hebben wij ook kleding voor de club beschikbaar. Wij leveren de volledige catalogus van het merk Erima inclusief gratis bedrukking, met een levertijd van maximaal 2 weken. En daarnaast hebben we onze eigen jasjes & leggings ontwikkeld. Dit heeft ruim een jaar geduurd, we hebben dit tot in de perfectie uit laten werken, omdat we weten hoe belangrijk het is dat het bij iedereen goed zit. Onze eigen artikelen zijn beschikbaar vanaf €34,50 voor een jasje & €19.95 voor een legging. Bij aanschaf van beide krijg je 10% extra clubkorting.

Jasjes Sparkle&Dream
De jasjes van Sparkle&Dream zijn getailleerd, zoals op de foto te zien is. 80% nylon & 20% spandex waardoor ze er niet alleen mooi uitzien, maar ook nog eens heerlijk zacht zitten. Indien jullie als club kiezen voor bedrukking zal dit standaard een borstlogo en ruglogo zijn. Dit hoeft natuurlijk niet, je kunt ook kiezen voor onbedrukte jasjes. Mocht een andere plaats van bedrukking wenselijk zijn, geef dit even duidelijk door in de aanvraag.

Leggings Sparkle&Dream
De leggings van Sparkle&Dream schijnen NIET door en zijn van zachte hoge kwaliteit lycra stof. Ze zien er ook niet alleen mooi uit, maar zitten ook nog eens heerlijk net als de jasjes. De bedrukking is standaard aan de zijkant van het onderbeen. Ook kunnen ze onbedrukt geleverd worden. Indien een andere plaats wenselijk is geef dit dan aan tijdens de aanvraag. Van de leggings hebben wij het standaard model dat ook in de webshop verkocht wordt, daarnaast hebben we een wat hoger model dat vaak bij de oudere meiden en/of trainers de voorkeur heeft. Door middel van passen kan jouw club zien wie welk model fijner vindt.

Al deze artikelen zijn voor zowel kinderen vanaf maat 92 als volwassenen t/m maat XXL te bestellen. Pasmodellen zijn in alle maten beschikbaar en de levertijd, indien niet op voorraad, is maximaal 4 weken.

    • Sparkle & Dream
    • Van Voorst tot Voorststraat 65A
    • 5262 AM Vught
    • info@sparkleanddream.nl
    • 06 - 40 77 14 02